19-08-2021

VanDrie Group mag Van Dam overnemen

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft goedkeuring gegeven voor de overname van de Nederlandse activiteiten van Van Dam door de VanDrie Group.


A.J. van Dam Beheer b.v. is actief in diverse disciplines in de kalversector. De activiteiten omvatten de handel in en het op contract houden van kalveren. Het bedrijf is in 1979 gestart door familie Van Dam. Inmiddels telt het familiebedrijf een omzet van 120 miljoen euro en heeft het 14 medewerkers. De activiteiten van A.J. van Dam Beheer b.v. buiten Nederland worden door de familie Van Dam onverminderd en zelfstandig voortgezet.

De VanDrie Group is tevens een Nederlands familiebedrijf. De VanDrie Group maakt producten op het gebied van kalfs- en rundvlees, (kalver)voeders, zuivelgrondstoffen en kalfsvellen. Met een omzet van 2,4 miljard euro biedt het bedrijf werkgelegenheid aan ongeveer 2.600 personen.

De bedrijven zien uit naar een succesvolle samenwerking en integratie op basis van dezelfde familiewaarden en visie op de markt.  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding