23-03-2022

Jamie Trenité gaat de boer op

In het nieuwe RTL4-programma Wie de boer niet kent, gaat presentator Jamie Trenité samen met een aantal BN’ers de boer op om alles te ontdekken wat zij – zoals veel burgers - nog niet wisten over boeren, dieren en duurzaamheid.


Mede mogelijk door VanDrie Group
Wat weten we eigenlijk van het boerenleven anno 2022? Nog een heleboel niet, zo zullen we ontdekken in Wie de boer niet kent. In het RTL4-programma dat mede mogelijk gemaakt wordt door De Heus Voeders, Royal A-ware en de VanDrie Group reist Jamie Trenité daarom in vier weken kriskras door Nederland. Hij bezoekt uiteenlopende boerenbedrijven met ieder hun eigen invulling aan het leven en werken op het platteland. Aan Jamie de taak om de kijker de komende vier weken een spoedcursus te geven en zelf ook veel te leren.

Dat geldt eveneens voor de andere bekende Nederlanders. Kim-Lian van der Meij bezoekt geitenhouder Peter Vogel en Evelien de Bruijn loopt een dag mee op de Peter’s Farm kalverhouderij van de familie Derks. Jamie bezoekt daarnaast kalverhouders Hans en Marloes Luijerink en ervaart hoe de kalveren bij het jonge gezinsbedrijf van Gijs Vergeer en Marjolein de Wit verzorgd worden. De BN’ers hullen zich een dag in overall en laarzen, steken de handen uit de mouwen én steken van alles op over boeren, dieren en duurzaamheid.

Wie de boer niet kent is vanaf komend weekend te zien bij RTL4 en on demand op Videoland.

 

Zondag 15.00 – 15.30 uur

Zaterdag 16.00 – 16.30 uur

Aflevering 1

27 maart

2 april

Aflevering 2

3 april

9 april

Aflevering 3

10 april

16 april

Aflevering 4

17 april

23 april  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding