20-12-2016

Henny Swinkels op plaats 6 van AgriTop 50

De jaarlijkse AgriTop 50 ranglijst van vakblad Boerderij is gepubliceerd. De ranglijst brengt op basis van diverse factoren de meest belangrijke agribestuurders van Nederland in kaart. Factoren zijn onder andere de invloed die een bestuurder heeft via commissariaten en zijn netwerk en de omvang van de organisatie waarvoor een bestuurder werkt. Henny Swinkels, Director Corporate Affairs van de VanDrie Group, is geëindigd op een zesde plaats. Ten opzichte van vorig jaar is hij daarmee twee plekken gestegen.


Naast de ranglijst, die door een jury wordt vastgesteld, vond een publiekspeiling plaats. Henny Swinkels eindigde in deze publiekspeiling op een tweede plaats. 

Het juryrapport spreekt voornamelijk over de nieuwe bestuursfunctie van Swinkels binnen het International Meat Secretariat (IMS). Henny Swinkels is afgelopen november toegetreden in het dagelijks bestuur van deze organisatie. IMS vertegenwoordigt wereldwijd 75 procent van de mondiale productie van runderen/kalveren, varkens en schapen en houdt kantoor in Parijs.   • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding