Nieuws
Kalfsvlees op de agenda tijdens staatsbezoek in China
Terwijl de Koning en Koningin hun staatsbezoek aan China afleggen, worden zij op de voet gevolgd door een handelsdelegatie vanuit de Nederlandse agro- en foodsector. De handelsdelegatie, begeleid door Staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken, probeert voet aan de... Lees meer
Van der Wijngaard wint Glazen Kalf op Folie Culinaire
De prestigieuze wedstrijd Het Glazen Kalf is dit jaar gewonnen door Marco van der Wijngaard van De Hoefslag in Bosch en Duin. De wedstijd, die is uitgeschreven door VanDrie Group, vond plaats tijdens het exclusieve vakevenement voor de gastronomie Folie Culinaire in MECC... Lees meer
Henny Swinkels ontvangt Franse onderscheiding
Tijdens een feestelijke receptie afgelopen vrijdag op de Franse residentie ontving Henny Swinkels uit handen van de Franse ambassadeur, Laurent Pic, een onderscheiding wegens zijn benoeming als Ridder in de Franse Orde van Verdienste voor de Landbouw. Swinkels werd op... Lees meer
Samenwerking VanDrie Group en UIR om marktpositie in Italië te versterken
De Nederlandse wereldmarktleider in kalfsvlees, VanDrie Group, presenteert op de Tuttofood in Milaan een communicatiecampagne voor Italië alsmede het aangaan van een partnerschap met de Unione Italiana Ristoratori (UIR) om haar positie in Italië te versterken. Lees meer
De VanDrie Group: een familiegeschiedenis
De Nederlandse VanDrie Group is wereldmarktleider in kalfsvlees, maar de VanDrie Group is ook en nog altijd een bedrijf dat is gebouwd op de beste familietradities. Klik hier voor meer informatie. Lees meer
Promotie van Nederlands kalfsvlees in Tokyo
“Welkom op de Nederlandse ambassade”, zo opende de Nederlandse ambassadeur, de heer Radinck van Vollenhoven, het kalfsvleesevenement dat maandag 2 maart plaatsvond op de residentie in Tokyo. Aanleiding voor dit kalfsvleesevenement is de deelname van de VanDrie Group aan Foodex... Lees meer
Chefkok Huub Oudshoorn bij het 'Dutch Culinary House' Sirha 2015
Chefkok Huub Oudshoorn gaf een demonstratie met kalfstong, hartzwezerik en dunne lende. Lees meer
Beurs Sirha van start
In het Franse Lyon is de beurs Sirha in volle gang. De VanDrie Group is aanwezig met een stand. De beurs vindt plaats van 24 t/m 28 januari in Eurexpo Lyon. In 2013 bezochten 185.500 professionals de beurs op zoek naar nieuwe trends. Lees meer
Garantie door integratie
Alle bedrijven binnen de VanDrie Group weten zich 100% verantwoordelijk voor optimale kwaliteit van het te leveren product. Dat geldt voor de veehouderij, de kalvervoeder en de vleesbedrijven. Samenwerken om die garantie aan de eindgebruiker te bieden is dan logisch. Zo is de... Lees meer
VanDrie Group mee met staatsbezoek aan Japan en Zuid-Korea
Op uitnodiging van de Japanse regering brachten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima een staatsbezoek aan Japan van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 oktober 2014. De delegatie reist nu af naar Zuid-Korea. Namens de VanDrie Group reist Henny Swinkels (Director Corporate... Lees meer
Schils Oxi Plus
Schils BV introduceert tijdens Eurotier 2014 het “Schils Oxi Plus” concept in kalvermelk wereldwijd. Lees meer
Marleen Bergwerf wint Glazen Kalf 2014
"De smaakexplosie, mooie combinaties en goede cuison gaf de doorslag", aldus de jury. Lees meer
Belangrijkste MVO ontwikkelingen VanDrie Group in maatschappelijk jaarverslag 2013 gepresenteerd
“Voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) geldt: stilstand is achteruitgang. Binnen elk ketenonderdeel heeft de VanDrie Group vorig jaar wederom stappen gezet.”. Dit geeft Henny Swinkels (Director Corporate Affairs) aan in het MVO-verslag 2013 van de VanDrie Group. De... Lees meer
VanDrie Group wederom hoogst genoteerde familiebedrijf in agribusiness in de Transparantiebenchmark
VanDrie Group, wereldmarktleider in kalfsvlees, heeft met haar zesde MVO-verslag opnieuw een hogere score behaald in de jaarlijkse Transparantiebenchmark van het Ministerie van Economisch Zaken. De VanDrie Group eindigde met 166 punten op een gedeelde 51ste plaats op de... Lees meer
Schils BV introduceert “Schils Omega Plus” in kalvermelk
Tijdens EuroTier 2012 introduceert Schils een nieuw concept voor kalveren: “Schils Omega Plus”. Door het gebruik van nieuwe technologie is het mogelijk om de voordelen van plantaardige Omega-3 vetzuren ook toe te passen in kalvermelk. Lees meer