Nieuws

26-06-20

Ruth Bouwstra benoemd tot Corporate Chain Quality Officer VanDrie Group

Nieuwe rol moet kwaliteitsstructuur verbeteren  Lees meer


20-03-20

VanDrie Group neemt Brons over

De VanDrie Group heeft een akkoord bereikt met Brons uit Voorthuizen over een volledige overname. Het akkoord ligt ter goedkeuring voor aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De twee familiebedrijven verwachten dat de ACM de goedkeuring spoedig zal afgeven. Lees meer


05-02-20

De VanDrie Dialoog: in gesprek met onze stakeholders

In tijden waarin het maatschappelijke debat gevoed wordt door vooroordelen, gaat de VanDrie Group tijdens de vierde VanDrie Dialoog het gesprek aan met haar stakeholders.  Lees meer


17-01-20

VanDrie Group aanwezig op Internationale Grüne Woche

Vrijdagochtend, 17 januari is de 85e Internationale Grüne Woche in Berlijn geopend. De VanDrie Group serveert in navolging van haar culinaire campagne in Duitsland, tijdens de beurs aan de bezoekers dry-aged kalfsvlees  Lees meer


09-01-20

Innovatie binnen de VanDrie Group

Iedere dag een beetje beter, bij de afdeling R&D hebben ze er een dagtaak aan. Hoe blijft een organisatie als de VanDrie Group relevant in tijden waar stikstofuitstoot en dierenwelzijn onderwerp van gesprek zijn? Lees meer


17-10-19

Statement: Reactie op Zembla-uitzending ‘Het Gouden Kalf’

De VanDrie Group heeft kennis genomen van de uitzending van Zembla over de Nederlandse kalverhouderij. Ondanks meerdere verzoeken van de programmamakers hebben wij bewust gekozen om niet aan het programma mee te werken. Wij zien dat de sector voor een grote transitie staat. Met... Lees meer


28-06-19

VanDrie Group presenteert MVO-verslag over 2018

Voor het twaalfde jaar op rij heeft de VanDrie Group haar resultaten op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gepresenteerd. In een online gepubliceerd verslag beschrijft de ketenproducent van kalfsvlees, (kalver)voeders en kalfsvellen de resultaten van... Lees meer


19-04-19

Nederlandse kalfsvlees vindt afzet in China

Officiële opening gevierd met Dutch Veal Event. Met een Dutch Veal Event in Beijing is op 17 april jl. de opening van de Chinese markt voor Nederlands kalfsvlees gevierd. De VanDrie Group organiseerde dit evenement samen met de Nederlandse Ambassade in China en de Centrale... Lees meer


27-03-19

VanDrie Group in gesprek met: Hans Hoogeveen

Hans Hoogeveen - Ambassadeur, Permanent vertegenwoordiger van het Koninkrijk der Nederlanden bij de VN-organisaties in Rome (FAO, WFP en IFAD) – gaf een interview in ons rapport over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.  Lees meer


11-03-19

Kalfsvlees op foodfestival Omnivore in Parijs

Het evenement voor jonge topchefs. Sinds de start van Omnivore in 2003 is het foodfestival hét platform voor de nieuwe generatie topchefs over de hele wereld en de moderne cuisine. Nederland is deze editie eregast van Omnivore. Zo’n 130 chefs, boeren, wijnmakers en sommeliers... Lees meer


19-02-19

VanDrie Group presenteert zich op de Gulfood

’s Werelds grootste voedsel- en drankenbeurs biedt goed platform. Met twee stands op de Gulfood beurs in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) wordt de VanDrie Group zowel vertegenwoordigd door haar dochterbedrijven op het gebied van kalfsvlees als zuivelgrondstoffen. Met meer... Lees meer


25-01-19

Secretaris-Generaal ministerie LNV bezoekt VanDrie Group

Op vrijdag 25 januari jl. bracht Jan-Kees Goet, Secretaris-Generaal van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), een werkbezoek aan de VanDrie Group.In het bezoek is uitgebreid stil gestaan bij thema’s die voor de VanDrie Group relevant zijn. ‘We hebben... Lees meer


18-01-19

VanDrie Group heet de Duitse minister van Landbouw welkom op de Internationale Grüne Woche

Bij de start van de consumentenbeurs de Internationale Grüne Woche (IGW) ontmoetten Julia Klöckner, de Duitse minister van Landbouw, en haar Nederlandse collega, Carola Schouten, vandaag vertegenwoordigers van de VanDrie Group. Daarbij serveerde chef-kok Edgar Buhrs een hartig... Lees meer


10-01-19

VanDrie Group in gesprek met: Aldrik Gierveld

Directeur Europees Landbouw- en Visserijbeleid en Voedselzekerheid en plaatsvervangend directeur-generaal Agro en Natuur bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Aldrik Gierveld, gaf een interview in ons rapport over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.  Lees meer


17-12-18

Statement over publicaties rond kalverslachterij te Hasselt

Op 14 december 2018 heeft de organisatie Animal Rights beelden openbaar gemaakt die zijn opgenomen bij VanDrie België te Hasselt. De beelden vertonen inbreuken op dierenwelzijn. VanDrie België neemt dierenwelzijn en het respecteren van de wetgeving zeer ernstig en veroordeelt... Lees meer


13-12-18

Risicomanagement; een vast onderdeel in VanDrie Group’s beleid

De VanDrie Group doet internationaal zaken. Dit brengt risico’s met zich mee. Wij analyseren regulier de risico’s die zich kunnen voordoen binnen onze handelsketen. Risicomanagement is namelijk vast onderdeel van ons beleid. Het bepaalt hoe we anticiperen op risico’s, processen... Lees meer


03-12-18

VanDrie Group partner in innovatieprogramma rond mest

De VanDrie Group maakt deel uit van een consortium ‘Next Level Mest Verwaarden’ dat is samengesteld met Agrifirm, Darling Ingredients International, De Heus, FrieslandCampina, ForFarmers en Wageningen University & Research. Doel van het consortium is de ontwikkeling van een... Lees meer


28-11-18

VanDrie Group in gesprek met: Louise Fresco

Landbouw- en voedseldeskundige, voorzitter Raad van Bestuur van Wageningen University & Research Louise O. Fresco gaf een interview in ons rapport over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.  Lees meer


13-11-18

Onze keten in beeld: ketenregisseur

De VanDrie Group is ketenregisseur. Dit betekent dat het bedrijf de hele productie in eigen hand heeft.  Lees meer


16-10-18

Eerste Nederlandse kalfsvlees onderweg naar China

Na ruim 17 jaar onderhandelen is de Chinese markt eindelijk geopend voor Nederlands kalfsvlees Lees meer


05-10-18

Kalversector past binnen de kringlooplandbouw

Begin september publiceerde Carola Schouten, de Nederlandse minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, haar visie op de toekomstige landbouw. In de toekomstvisie 'Landbouw, natuur en voedsel: waardevol en verbonden' zegt de minister dat de Nederlandse landbouw moet... Lees meer


24-09-18

Onze keten in beeld: duurzame kalfsvellen

Onze dochteronderneming Oukro uit Apeldoorn verwerkt jaarlijks ongeveer 1,5 miljoen kalfsvellen, die hoofdzakelijk afkomstig zijn van onze eigen slachterijen. Oukro zorgt voor de eerste bewerking van de kalfsvellen. Haar afnemers bewerken de vellen daarna verder. Zij maken er... Lees meer


18-09-18

Niels Greefhorst wint Het Glazen Kalf op Gastvrij Rotterdam

De prestigieuze wedstrijd Het Glazen Kalf is dit jaar gewonnen door Niels Greefhorst, kok bij restaurant De Mosselbank in Philippine (Zeeland). Lees meer


29-08-18

VanDrie Group vindt openbaarmaking van controlegegevens goed initiatief

Woensdag 29 augustus 2018 heeft de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) de controlegegevens van grote roodvleesslachterijen met permanent toezicht gepubliceerd. Met deze openbaarmaking is er één overzicht van de controlebevindingen van de NVWA bij de grote... Lees meer


07-08-18

Maximale verwaarding

De VanDrie Group zet in op maximale verwaarding. We stimuleren hergebruik, benutten reststromen en gaan voedselverspilling tegen. Lees meer


Toon resultaten 1 tot 25 van 88

1

2

3

4

»

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding