Zoogamma

Het Italiaanse bedrijf Zoogamma heeft zich gespecialiseerd in het produceren van kalvermelkpoeders, fokmelk en zuivelgrondstoffen. In Ghedi in Noord-Italië vindt de productie van kalvermelkpoeder plaats onder strenge controle en gebaseerd op het fundament van de VanDrie Group. Zoogamma is de grootste producent van kalvermelkpoeder in Italië.

Een uitgebreid team van specialisten begeleidt de klanten van Zoogamma om zo te komen tot optimale voedingsresultaten. Daarnaast beschikt Zoogamma in Italië over een eigen kalverintegratie. Zoogamma gaat met Italiaanse kalverhouders contracten aan en levert vanuit haar eigen fabriek in Ghedi voer aan. De kalveren worden verkocht aan Italiaanse slachterijen. Zoogamma is ook producent van zuivelgrondstoffen.

In Casalbuttano heeft Zoogamma een nieuwe fabriek gebouwd voor het concentreren en drogen van wei, afkomstig uit de Italiaanse kaasindustrie. In de provincie Mantova is haar dochteronderneming Conxentra gevestigd, die zich bezig houdt met het concentreren van wei.

Eigen website

Zoogamma heeft een eigen website met informatie over het bedrijf en haar werkzaamheden.

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding