Kalvervoeders

Gebaseerd op volle melk vervangende producten wordt een uitgekiende voeding samengesteld, die uiteindelijk verantwoordelijk is voor het delicate en malse kalfsvlees dat aan de eindverbruiker wordt geleverd. De optimaal gecontroleerde productie vindt plaats in de ultramoderne fabrieken in Nederland, Duitsland en in Italië. Een aantal van de fabrieken produceert de halffabrikaten die bij de andere fabrieken worden verwerkt tot het eindproduct kalvermelkpoeder. Vanuit het hoofdkantoor in Mijdrecht wordt de inkoop en aansturing van de hoogwaardige grondstoffen geregeld. Tezamen produceren de productie-units jaarlijks ± 500.000 ton kalvermelkpoeder.

Alle grondstoffen die voor de productie van kalvermelk worden gebruikt, worden bemonsterd, gecontroleerd, bij goedvinden vrijgegeven voor productie, geregistreerd en gearchiveerd zodat volledige tracking en tracing tussen eindproduct en grondstoffen mogelijk blijft.

De VanDrie Group beschikt ook over een speciale productielocatie van muesli en ruwvoer in Uddel. Muesli is een perfecte dagelijkse aanvulling. Muesli en ruwvoer zorgen voor een goede verteerbaarheid en resulteert in een goede pensontwikkeling.

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding