Tendriade

Tendriade beschikt over twee vestigingen voor het slachten en bewerken van vlees. Zij maken het mogelijk om in heel Frankrijk de levering van zeer verse producten te garanderen. Tendriade heeft een omzet van 220 miljoen euro, slacht 200.000 kalveren per jaar en produceert ongeveer 30.000 ton kalfsvlees per jaar.

Omdat Tendriade graag adequaat wil inspelen op de door de klanten en consumenten verwachte kwaliteit, biedt het een breed assortiment panklare, zowel onbewerkte als bewerkte, verse of diepgevroren producten aan, van zowel standaardkwaliteit als voorzien van een keurmerk (kalfsgehakt, blinde vinken, gegarandeerd malse kalfslapjes). Tendriade ontwikkelt producten, variërend van traditionele tot originele, die voldoen aan de verwachtingen van consumenten en aan de marktdiversiteit.

Met haar assortimenten van verfijnde producten is het merk Tendriade in alle supermarkten in Frankrijk te vinden. De producten worden jaarlijks door 5 miljoen Franse huishoudens geconsumeerd en de naamsbekendheid wordt elk jaar groter.

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding