T. Boer & zn.

In 1885 startte de onderneming als familiebedrijf. Nu, meer dan een eeuw later, is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste kalverslachterijen in de wereld. Bovendien is het de enige kalverslachterij in Nederland met een koninklijke onderscheiding: ‘Hofleverancier’.

Jaarlijks verwerken ongeveer 400 medewerkers meer dan 400.000 kalveren die afkomstig zijn uit de gecontroleerde geïntegreerde keten van de VanDrie Group. T. Boer & zn exporteert haar kalfsvlees naar meer dan 60 landen in de wereld. Op locatie EG34 wordt geslacht, uitgebeend en worden broeiproducten gemaakt. Om de stromen van vers kalfsvlees logistiek goed en snel af te wikkelen is in 2001 de tweede locatie EG939 gebouwd. Hier wordt het kalfsvlees verder verwerkt naar klantspecifieke snitten en consumentenproducten.

De afnemers zijn de groothandelaren en de vleesverwerkende industrie, supermarktketens, cash & carries en cateringbedrijven. T. Boer & zn valt onder het VanDrie Group voedselveiligheidsprogramma Safety Guard.

Website

T. Boer & zn heeft een website met informatie over het bedrijf en haar werkzaamheden.

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding