Sobeval

Frankrijk is het grootste kalfsvlees consumerende land van Europa. Het is dus niet verwonderlijk dat de VanDrie Group zich daar gevestigd heeft met haar filiaal gelegen in het hart van de Dordogne.

Sobeval is een kalfsvleesintegratie en slacht uitsluitend kalveren uit haar eigen kalverhouderij. Sobeval, Vals en Schils France sluiten overeenkomsten met de Franse kalverhouders betreffende de productie van kalfsvlees. De kalverhouders worden begeleid door eigen adviseurs, die hen begeleiden op het gebied van diergezondheid, stalinrichting en voederrantsoenering.

In Frankrijk produceren betekent, dat Sobeval in staat is om kalfsvlees aan te bieden van Franse origine: ‘veaux nés et élevés en France’. Sobeval levert aan alle Franse supermarkten, de ‘Restauration Hors Domicile’, de industrie, en via grossiers aan de traditionele Franse slager. Sobeval produceert in haar bedrijf in Boulazac, bij Perigueux, een groot assortiment kwaliteitsproducten. Ze profileert zich als de specialist van toebereide kalfsvleesproducten, welke op de markt herkenbaar zijn aan de merknaam Finesse de Veau.

Eigen website

Sobeval heeft een eigen website met informatie over het bedrijf en haar werkzaamheden.

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding