ESA

ESA is een zeer moderne en flexibele slachterij. Naast het slachten van het VanDrie Controlled Quality Veal is ESA ook gespecialiseerd in het slachten en verwerken van Friander rosé kalveren en Vitender jong rosé kalveren. Ook worden alle Peter’s Farm kalveren, het premium merk van de VanDrie Group, exclusief bij ESA geslacht.

ESA levert een uitgebreid assortiment van kalfsvleesproducten, afgestemd op de wensen van de klanten. ESA levert haar kalfsvlees aan vele relaties over de gehele wereld. De kalfsvleesproducten vinden hun weg naar de groothandel, retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie. Klanten kunnen voor hele kalveren of deelstukken bij ESA terecht. Maar ESA levert ook alle uitgebeende technische delen, zowel geheel als afgevliesd of volledig keukenklaar.

ESA besteedt de grootste zorg aan de selectie van haar kalfsvlees, stelt de klant altijd centraal en garandeert een constante, hoge kwaliteit. Ook de verpakking gebeurt in de door de klant gewenste vorm: dozen, vacuüm, foliën en productinformatiestickers worden op basis van gemaakte afspraken geproduceerd.

Website

ESA heeft een website met informatie over het bedrijf en haar werkzaamheden.

>Ga hier naar de website van ESA

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding