Peter's Farm

Premium kalfsvlees

Het premium kalfsvlees van Peter’s Farm is van topkwaliteit en heeft een zachte smaak. Het vlees is mals, mager en licht verteerbaar. Het is toepasbaar in ieder menu en het laat zich gemakkelijk combineren. De kalfsvleesproducten van Peter’s Farm worden geleverd met vermelding van een boerderijcode. Aan de hand van deze code kan via de website informatie over de boer worden opgevraagd. De code wordt ook in een QR code vermeld zodat met een smartphone of tablet direct de informatie opgevraagd kan worden.

De kalveren van Peter’s Farm leven in kuddes van ongeveer 60 dieren. De stallen zijn ruim opgezet met voldoendedaglicht. In de stallen hangen skippyballen waar ze mee kunnen spelen en er zijn borstels bevestigd waar ze langs kunnen schuren. De kalveren krijgen hun kalvermelk via drinkautomaten. Zodra een kalf zich meldt bij de automaat wordt een deel van het menu geserveerd. Gedurende de dag kunnen ze meerdere keren melk drinken.De meergranen muesli wordt op een dusdanig manier verstrekt dat ze altijd de beschikking over vers voer hebben. Alle stallen van Peter’s Farm hebben het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming. Dat staat garant voor een diervriendelijke productie.

De Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalversector (SKV) voert intensieve controles uit bij alle kalverhouders van VanDrie Group om de gezondheid van de kalveren en de kwaliteit van kalvervoer te bewaken. De basis van de controles is vastgelegd in het garantiesysteem Vitaal Kalf. In combinatie met het VanDrie Group kwaliteitssysteem Safety Guard kan de groep garant staan voor hoogwaardig, veilig en lekker kalfsvlees.

Website

Peter's Farm heeft een website met informatie over het bedrijf en haar werkzaamheden.

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding