Zorg voor onze medewerkers

Onze uitdaging

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen bij onze organisatie. Wij streven naar een veilige werkomgeving en gezonde, vakvaardige medewerkers. Goed werkgeverschap betekent voor ons dat we carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden en passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden.

Onze werkwijze

We vinden het belangrijk dat medewerkers hun kennis vergroten. In een werkomgeving waar ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen en voedselveiligheid belangrijker dan ooit is, is het nodig dat opleidingen en cursussen gevolgd worden. We trainen onze medewerkers voortdurend op het gebied van veiligheid, kwaliteit, dierenwelzijn, tilbelasting, ergonomie en gehoorbescherming. Via Safety Guard Academy scholen we onze medewerkers bij. Safety Guard Academy is een e-learning portaal waarin kennis, instructies en trainingen digitaal beschikbaar zijn. Het portaal is in diverse talen toegankelijk. Onze medewerkers kunnen daarnaast diverse opleidingen volgen zoals taalcursussen, kwaliteitsopleidingen, BedrijfsHulpVerlening (BHV) en specifieke opleidingen voor de versindustrie. 

Meerdere van onze bedrijven erkende leerbedrijven op het gebied van ICT, administratie, technische dienst en kwaliteit. Dit betekent dat wij MBO-studenten opleiden. 

Werken in de productie is lichamelijk zwaar werk. Met het oog op het groeiend aantal oudere medewerkers, richt de VanDrie Group zich op duurzame inzetbaarheid en arbeidsmobiliteit. Dit betekent dat we medewerkers extra begeleiden en informatie verstrekken hoe je in een fysiek zwaar beroep inzetbaar kunt blijven. Samen met de medewerker doet de VanDrie Group er bij ziekte alles aan om hem of haar weer gezond te krijgen en de terugkeer mogelijk te maken.

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding