Dit is wie we zijn: Elbert van de Kolk

Bij de VanDrie Group werken mensen van allerlei achtergronden, uit allerlei landen. Die diversiteit geeft ons bedrijf glans. Wij vinden dit waardevol. We laten graag zien wie de mensen achter de VanDrie Group zijn!

11-12-2020

Aan gedrevenheid geen gebrek bij Elbert van de Kolk. Deze 25-jarige onderhoudsmonteur annex avonturier bij Alpuro is een local uit Uddel die om de hoek van zijn werk woont. Niet alleen op de afdeling van de voederfabriek is hij onmisbaar, maar ook in het dorp.  

Zo vindt Elberts baas het prima dat hij, als vrijwilliger bij de brandweer, na een alarmoproep direct uitrukt om de fik te gaan blussen. Hiervoor leerde hij naast brandbestrijding onder meer reanimeren en omgaan met gevaarlijke stoffen. ‘Ik houd ervan wat voor een ander te kunnen doen. En het is een mooie afwisseling met mijn werk’, vindt hij.

Bij Alpuro voel ik me thuis. En er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. – Elbert van de Kolk

Elbert begon er ooit als vakantiekracht en van het een kwam het ander. Nu controleert hij de machines en zorgt ervoor dat elk schroefje en boutje op de juiste plek zit. Bij Alpuro voelt hij zich thuis en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. Aan Elbert zal het niet liggen: hij doet nu de vervolgopleiding elektrotechniek. En is er nog tijd over, dan krijgt kersverse echtgenote Jolinda van de held van Uddel alle aandacht.

Over Alpuro
Alpuro uit Uddel is gespecialiseerd in de productie van muesli en krachtvoeders voor de kalverhouderij. De voeders worden gemaakt voor eigen kalverhouders binnen de VanDrie Group, maar ook voor derden. Alpuro is een bedrijf in ontwikkeling. Het bedrijf wil kwaliteit en voedselveiligheid op de best mogelijke manier elke dag verbeteren.

Werken bij VanDrie Group
Benieuwd naar functies en mogelijkheden bij Alpuro en de VanDrie Group? Bezoek onze website https://werkenbij.vandriegroup.com/ voor een actueel aanbod van uitdagende banen en stages bij de VanDrie Group. Vergeet je niet aan te melden voor de Job Alert, zo hoor je als eerste van nieuwe vacatures bij onze bedrijven!

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding