Dit is wie we zijn: Carola van Uffelen

Bij de VanDrie Group werken mensen van allerlei achtergronden, uit allerlei landen. Die diversiteit geeft ons bedrijf glans. Wij vinden dit waardevol. We laten graag zien wie de mensen achter de VanDrie Group zijn!

07-04-2021

Dat Carola van Uffelen een horecahart heeft dat op de juiste plaats zit, is direct duidelijk voor wie het kantoor van ESA bezoekt. Vanachter de receptie staat ze klanten hartelijk te woord en collega’s komen graag even bij haar ‘klessen’.

Carola (53) groeide op in Rotterdam en omstreken en het Gelderse Doorwerth. Haar sociale talent en gedrevenheid kon ze kwijt in diverse frontoffice-, sales- en horecabanen, onder meer in Duitsland. Op het werk ontmoette ze Mark, nu werkzaam in de duurzame-evenementenbusiness, met wie ze Swen (19) en Tim (17) kreeg. In Zutphen runde het echtpaar eetcafé Uffie’s. Daarnaast werkte Carola via een uitzendbureau bij de helpdesk van een ziekenhuis en als receptioniste van ESA, totdat het laatste bedrijf haar fulltime in vaste dienst nam. Terecht, want ze pakt alles aan, van brieven typen tot het boeken van dienstreizen en hotels. ‘Ik zit er op mijn plek’, zegt ze.

Onze afdeling voelt als familie. Ik krijg alle ruimte: ze hebben vertrouwen in me.- Carola van Uffelen

‘Nu is er meer rust.’ En tijd voor andere dingen: Carola is gek op lezen, liefst thrillers, houdt van fotograferen en het gezellig maken in huis. Dat huiselijke ervaart ze ook op het werk. ‘Onze afdeling voelt als familie’, vertelt ze. ‘Ik krijg alle ruimte: ze hebben vertrouwen in me. Regel ’t maar, zeggen ze dan. Ik vind het fijn om zulke mensen om me heen te hebben.’

Over ESA
ESA in Apeldoorn maakt een breed assortiment van kalfsvleesproducten voor vele relaties over de gehele wereld. De producten vinden hun weg naar groothandel, retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie. ESA stelt de klant altijd centraal en wil een constante, hoge kwaliteit leveren. Dat doet het bedrijf onder andere met Peter’s Farm. Hét premium kalfsvleesmerk.

Werken bij VanDrie Group
Benieuwd naar functies en mogelijkheden bij ESA en de VanDrie Group? Bezoek onze website https://werkenbij.vandriegroup.com/ voor een actueel aanbod van uitdagende banen en stages bij de VanDrie Group. Vergeet je niet aan te melden voor de Job Alert, zo hoor je als eerste van nieuwe vacatures bij onze bedrijven!

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding