Blog

Blog

14-02-20

Waardevolle impact maken in Japan

Als familiebedrijf midden in de Japanse maatschappij staan is voor de VanDrie Group de normaalste zaak van de wereld.

07-02-20

Afspraak is Afspraak

Honderden kalverhouders in Nederland, België, Frankrijk en Italië staan aan de basis van onze keten. Richard Frens is één van onze kalverhouders en vertelt over deze samenwerking

05-02-20

De VanDrie Dialoog: in gesprek met onze stakeholders

In tijden waarin het maatschappelijke debat gevoed wordt door vooroordelen, gaat de VanDrie Group tijdens de vierde VanDrie Dialoog het gesprek aan met haar stakeholders.

Om de markt met voldoende volume te bedienen, komen buitenlandse kalveren naar Nederland. Ruim 75% van deze kalveren komt uit de regio: namelijk Duitsland en België. Lees meer


Lees meer

In onze keten wordt op het hoogste niveau van voedselveiligheid, kwaliteit en traceerbaarheid gewerkt. Wij nodigden de redactie van Nederland Voedselland uit om twee schakels in deze keten te bezoeken. De redactie kwam terecht in een wereld van track & trace, verwaarding en... Lees meer


Lees meer

Vrijdagochtend, 17 januari is de 85e Internationale Grüne Woche in Berlijn geopend. De VanDrie Group serveert in navolging van haar culinaire campagne in Duitsland, tijdens de beurs aan de bezoekers dry-aged kalfsvlees Lees meer


Lees meer

Iedere dag een beetje beter, bij de afdeling R&D hebben ze er een dagtaak aan. Hoe blijft een organisatie als de VanDrie Group relevant in tijden waar stikstofuitstoot en dierenwelzijn onderwerp van gesprek zijn?  Lees meer


Lees meer

Van Drie kalverhouder Marco van Hamersveld vertelt over zijn investeringen in dierenwelzijn en duurzaamheid. Lees meer


Lees meer

De feestdagen staan voor de deur -de tijd van lekker tafelen. We nemen alvast een kijkje in de keuken! Lees meer


Lees meer

De VanDrie Group is partner van Vallei Boert Bewust. Een netwerk van boeren dat zich actief inzet op het gebied van dierenwelzijn, milieu en energieverbruik. We namen een kijkje bij de kalverhouderij van familie Frens-Stijnen waar bewust geboert wordt. Lees meer


Lees meer

De Italiaanse freelance foodjournalist Sandra Salerno is consultant en oprichter van ‘Un Tocco di Zenzero’; een blog die de laatste foodtrends beschrijft en ontwikkeling over de beleving van voedsel op de voet volgt. We vroegen haar naar de foodtrends in 2019 en de beleving van... Lees meer


Lees meer

Verantwoordelijkheid nemen voor mens, dier en milieu zit in het DNA van onze bedrijven. Continu zoeken we naar manieren hoe we deze verantwoordelijkheid nog beter kunnen invullen. Onze Animal Welfare Officers hebben daarbij een belangrijke rol.  Lees meer


Lees meer

Vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, werkdruk, vergrijzing; het zijn zeer relevante thema’s die tegenwoordig in veel bedrijven spelen. Ook bij de VanDrie Group. Lees meer


Lees meer

Het VanDrie dochterbedrijf Oukro is een belangrijke schakel in de kalverketen. Oukro verwerkt de kalfsvellen afkomstig uit onze kalfsvleesbedrijven en stuurt deze naar afnemers over de hele wereld.  Lees meer


Lees meer

Ben jij een student of young professional en geïnteresseerd in een baan of stage in de food- en agrisector? Kom dan naar dé banenmarkt van de agrarische sector op vrijdag 6 december in de Rijtuigenloods in Amersfoort.  Lees meer


Lees meer

Marco Versmissen is al tien jaar vrachtwagenchauffeur. Niet zomaar een chauffeur: hij rijdt voor dochterbedrijf Van Drie bv kalveren naar en van houderijen. Lees meer


Lees meer

De VanDrie Group maakt zich sterk voor een duurzamere productie van kalvervoeders. Lees meer


Lees meer

Ekro wil een duurzaam waterbeheer toepassen én aan de eisen van het Waterschap Vallei en Veluwe blijven voldoen.  Lees meer


Lees meer

Als kwaliteitsmanager is Rozenn Levèfre verantwoordelijk voor de voedselveiligheid van de producten bij dochterbedrijf Tendriade in Frankrijk.  Lees meer


Lees meer

De kalfsvleesproducten die onze bedrijven verlaten, zijn gecertificeerd volgens de ISO norm 22000 Voedselveiligheid managementsystemen - eisen aan een organisatie in de voedselketen. Lees meer


Lees meer

Van 13 tot en met 17 oktober organiseert de Nederlandse Ambassade in de Golfregio samen met de VanDrie Group een Healthy Food Week. Lees meer


Lees meer

10 Oktober is uitgeroepen tot Dag van de Duurzaamheid. Duurzaamheid staat aan de basis van het beleid van de VanDrie Group. Het klimaatakkoord van Parijs moedigt ons aan om dit beleid blijvend te verbeteren. Lees meer


Lees meer
  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding