Blog

Blog

Kalfsvlees 24/7 gecontroleerd

22-10-19

De kalfsvleesproducten die onze bedrijven verlaten, zijn gecertificeerd volgens de ISO norm 22000 Voedselveiligheid managementsystemen - eisen aan een organisatie in de voedselketen. Lees meer


Lees meer

Kalfsvlees prominent onder de aandacht tijdens Healthy Food Week in Bahrein en Koeweit

16-10-19

Van 13 tot en met 17 oktober organiseert de Nederlandse Ambassade in de Golfregio samen met de VanDrie Group een Healthy Food Week. Lees meer


Lees meer

Duurzaamheid aan basis van VanDrie Group’s beleid

10-10-19

10 Oktober is uitgeroepen tot Dag van de Duurzaamheid. Duurzaamheid staat aan de basis van het beleid van de VanDrie Group. Het klimaatakkoord van Parijs moedigt ons aan om dit beleid blijvend te verbeteren. Lees meer


Lees meer

Dutch Food Week geeft kick-off voor VanDrie’s blog

04-10-19

De Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Deze week is voor de VanDrie Group de logische start voor de kick-off van een online blog. Lees meer


Lees meer
  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding