Ekro

De modernste kalverslachterij ter wereld verwerkt met ruim 400 mensen meer dan 400.000 kalveren per jaar. De bestellingen vanuit de gehele wereld lopen uiteen van het leveren van hele karkassen tot en met het leveren van keukenklare consumentenproducten.

Mede door de toename van de vraag naar keukenklare producten is bij Ekro een nieuwe uitbeenderij gerealiseerd. Daardoor kan Ekro klantspecifiek werken zonder concessies te hoeven doen. Daarnaast heeft Ekro een speciale productielijn opgezet waar het kalfsvlees wordt geportioneerd en verpakt onder beschermende atmosfeer, speciaal gericht op de retail. Immers, "When you ask for veal, we serve a concept".

De slachterij en nieuwe uitbeenderij zijn voorzien van hightech hard- en software die naadloos aansluiten op elkaar zodat volledige ‘tracking & tracing’ van de producten gegarandeerd kan worden. Ekro is ISO 22000 gecertificeerd en beschikt over BRC en IFS.

Eigen website

Ekro heeft een eigen website met informatie over het bedrijf en haar werkzaamheden.